Världsledande Vattenskärssystem

Kontakta oss

AVANCERAD TEKNOLOGI FÖR PRECISION OCH KVALITÈ I VARJE SNITt

HydroCut AB är en svensk importör och distributör av OMAX vattenskärssystem, som är en av världens ledande producenter av utrustning till vattenskär. Vi är etablerade för att ge OMAX sina svenska kunder tät uppföljning av sälj, service och underhåll. Vi samarbetar också tätt inpå med de övriga europeiska distributörerna av OMAX för att minimera stillestånd och produktionsbortfall.

VI LEVERAR FÖLJANDE PRODUKTER:

Maximal kapacitet och kompatibelhet med de flesta tillbehör

OMAX producerar vattenskärsbord med imponerande precision

FREKVENTA UPPGRADERINGAR

Vi uppdaterar kontinuerligt vår programvara och maskinvara. Dessa frekventa uppgraderingarna siktar in sig så att våra system kan utveckla sig i takt med teknologin, på detta vis får du den bästa användningen av din investering år efter år.

FLEXIBLA MASKINER

Ett vattenskärssystem använder en högtrycksstråle av vatten för att erodera en smal linje i materialet. För att skära ett bredare spektrum av material från verktygsstål och titan till skum, tillsätter man ett granulat, slipmedel till vattnet, något som ökar skärkraften.

HÖG MÅNGSIDIGHET

Skärssand tillsättes vid munstycket, något som gör det enkelt att byta mellan endast vatten och vattenskärning med slipmedel. Denna flexibiliteten ökar kraftigt mångsidigheten till en vattenskärsystem, då man lätt kan byta mellan att skära olika tunna material som tillexempelvis skumpackningar till 150mm titandetaljer i loppet av ett ögonblick.